Drama Cinta Ke Dua Full Episod TV3

Drama yang dinanti-nantikan, “Cinta Ke Dua,” adaptasi dari novel “My Mr Blind Date” karya Julia Ayu, akan menemui penonton dalam slot Akasia TV3. Seri drama ini terdiri dari 28 episod dan diproduksi oleh Creative Skill Solution di bawah arahan pengarah Idora Abdul Rahman. Ia menampilkan barisan pelakon hebat termasuk Raden Zaharatul, Hafidz Roshdi, Syarul Ezani, Syazuwan Hassan, dan ramai lagi. Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan kisah yang memukau ini!

Kepala Bergetar adalah platform hiburan online populer di Malaysia yang menawarkan banyak koleksi film, drama, dan acara TV kepada pemirsanya. Dengan antarmuka yang ramah pengguna dan beragam konten, Kepala Bergetar telah menjadi platform pilihan bagi orang Malaysia yang mencari hiburan berkualitas.

Kepala Bergetar adalah situs web yang menawarkan layanan streaming untuk film, drama, dan acara TV Malaysia. Ini adalah toko serba ada untuk semua kebutuhan hiburan Anda, menampilkan berbagai genre seperti aksi, romansa, komedi, horor, dan banyak lagi.

Episod: 28
Tarikh Tayangan: 2023
Waktu Siaran: Isnin-Jumaat, 7:00 malam
Rangkaian: Slot Akasia TV3
Skrip: Siti Solehah Abdul Ghani, Ramlah Rashid, Eja Lorena
Pengarah: Idora Abdul Rahman
Produksi: Creative Skill Solution Sdn Bhd
Pelakon: Raden Zaharatul, Hafidz Roshdi, Syarul Ezani, Syazuwan Hassan, Aleza Shadan , Noniswara, Khalida Balqis, Hanna Halim, Amir Mirza, Marc Syahmie, Khayrisyah Kemal, Nik Ramly Rejab
Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4
Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8
Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13 Episod 14 Episod 15 Episod 16
Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
Episod 21 Episod 22 Episod 23 Episod 24
Episod 25 Episod 26 Episod 27 Episod 28AKHIR
Drama Melayu Online